نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بر تو ارزانی که ما را خوشتر است:
لذت یک لحظه مادر داشتن ...
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بر تو ارزانی که ما را خوشتر است:
لذت یک لحظه مادر داشتن ...
بمیرم الهی (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شعله ی آتش عشقم منگر بر رخ زردمنقل قول:
همه اشکم همه آهم همه سوزم همه دردم ...
فکر نمی کردم که یه روز زار و زمین گیر بشمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فکر نمی کردم که یه روز اینجوری تحقیر بشم
(sm74)
محکم بشین دلم ... این دور آخر ...نقل قول:
چرا نا امیدی ؟!
همش حرف از غم و غصه و گذشته چرا ؟!؟!
نگران باش حل نمیشه ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همش حرف از غم و غصه و گذشته هیچ دردی رو دوا نمیکنه
به قول یارو گفتنی باید جنگید
اگه زندگی بهتون سخت گرفتن شما هم سخت بگیرین ولی نه اون سخت گرفتن !!
همش نمیشه و بدبختم و هزار تا مشکل دارمو تنهام و نمیدونم دیگه تمومه و این حرفا معنی نداره . باید پا شد یه یا علی گفت و رفت دنبال زندگی . مطمئن باشین آینده اون چیزیه که تو ذهنتون میگذره . این حرفا چیه بلند شو توکل کن برو پی زندگی !
قصدم نصحیت نبود ! اینو از یه برادر کوچیکتر قبول کنین
البته اگه به من بود با کمربند یه هفته ای حل میشد
غم جمعه عصرو فکر و خیال هایی که هوار میشه سر آدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همه حرفاتو کلمه به کلمه قبول دارم و تایید می کنم ! دقیقا مثل همین پستت دیشب منم گذاشتم نمی دونم دیدی یا نه !نقل قول: