ای کاش رنج آخر داشت (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
ای کاش رنج آخر داشت (sm50)
کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال اسپانیا، مطابق پیش بینی ها حکم به حذف رئال مادرید از کوپا دل ری داد. (sm25)
من فکر میکردم فقط تو ایران از اتفاقا می افته !نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی ....
تو با دلتنگیای من
تو با این جاده همدستی
تظاهر کن ازم دوری
تظاهر می کنم هستی...
(sm50)
خیلی مسخرست... قانون مزخرفشون.. نمیدونم چرا همون بازی رو 3-0 اعلام نکردن.. کلا حذف کردن تیمو(sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Shahin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اپلودسنتر داریم که لینک مستقیم برای دانلود بده؟
اشکال نداره حالا برو این یکی رو گوش کن(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دهن سرویس حداقل بزار یه روز از کار اولت بگذره بعد کار دوم رو بزار (sm2)
مردک برو تشکر بکن.خجالت بکش(sm2).بعدشم خداییش خیلی وقت برای اینا گذاشتم تو چیکاره یه روز و دو روزش داری.بعدشم اون میکس بود این ریمیکسه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رئیس جمهوری ترکیه چند روز پیش با اشاره به ادعای روسیه درباره خرید نفت داعش از سوی ترکیه، گفته بود ادعاهای مشابهی هم در رسانههای ایران "درباره پسر و دختر او" مطرح شده. آقای اردوغان گفته است که در پی انتشار این اتهامات با حسن روحانی، رئیس جمهور ایران تماس گرفته، این ادعاها را تکذیب کرده و از او پرسیده است "چطور یک مسلمان میتواند یک مسلمان دیگر را بدنام کند". به گفته آقای اردوغان، رئیس جمهور ایران در توضیح انتشار این مطالب گفته که در ایران آزادی مطبوعات وجود دارد، اما رئیس جمهور ترکیه در واکنش گفته "همه میدانند مطبوعات تا چه حد در ایران آزادی دارند". آقای اردوغان گفته که بعد از هشدار او انتشار ادعاها علیه خانواده او در ایران متوقف شده است.