پیمانکم اینارو ولش بیا تلگرام (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
پیمانکم اینارو ولش بیا تلگرام (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پیمان ...
گاهی دوستان فامیل این و اون به من هی می گفتن : کامران ولش کن ! این کار خطر ناکه ! عاقبت نداره !
اما من هیچ وقت خودم به خودم نگفتم ولش کن !
کامران ملت - استریو تال - کیوسک - ولش کن (sm50)
(sm2)(sm30)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کدومتون با کورل بلد کار کنه
(sm70)
(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میتونی کیفیت یه عکس رو بیشتر کنی تگهاشم پاک کنی
(sm50)
ای وای واویلا باز مجنون بی لیلا
من این سر دنیا تو اون سر دنیا
چقدر این آهنگ رو دوست دارم یاد قدیما به خیر
hi all
by all
خوب میشی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mo$en [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یک دنیا ممنون (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
ای کسی که دنیاشی
بی تفاوت هم باشی
عاشق همین بی تفاوتی ته ... (sm118)
tnxنقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعید میدونم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
که یادت نیاد تولد من چند پاییزِ ... (sm50)
انگار نه انگار یه روزگاری عاشقت بودم ... (sm50)
برای اینکه حتی یه لحظه سمت هم نیاییم
میری و میرم بی خدافظی بدون سلام ... (sm50)
سر و چشمم گرفته درد (sm178)
تلگرام (sm168)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با من کار داشتی میلاد، جانم؟
بیدار خواب قبر پریشانیست روح دریده ای که به من دادند...
حل شد ممنوننقل قول:
تنهایی
در اتوبوس
چهل و چهار نفر است
در قطار هزار نفر ... (sm50)
شجریان پدر آلبوم سر عشق ... (sm50)
فروشنده در اولين روز اكران بيش از ٢٥٠ ميليون تومان فروخت.با اين رقم ركورد فروش روز اول يك فيلم در تاريخ سينماى ايران شكسته شد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خواهش (sm10)
من راهی توام
ای مقصد درست ... (sm50)
هوای خانه چه دلگیر میشود گاهی
از این زمانه دلم سیر میشود گاهی
عقابِ تیز پرِ دشتهای استغنا ،
اسیر پنجهی تقدیر میشود گاهی
نگاه مردم بیگانه در دل غربت
به چشم خستهی من تیر میشود گاهی
مبر ز موی سفیدم گمان به عمر دراز
جوان ز حادثهای پیر میشود گاهی
بگو ، اگرچه به جایی نمیرسد فریاد
کلام حق ، دمِ شمشیر میشود گاهی
بگیر دست مرا آشنای درد ! بگیر
مگو چنین و چنان ؛ دیر میشود گاهی
به سوی خویش مرا میکشد چه خون و چه خاک
محبت است که زنجیر میشود گاهی ... (sm50)
مسعود سپند ...
(sm27)
(sm50)
(Ye Doost (Ft Imanemun & Shaan
(sm50)
(sm81)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Gdaal - 70
بگوش خوب است (sm120) به جز همین ترکِ اسم آلبوم از بقیه خوشم اومد... (sm118)
(sm172)(sm25)نقل قول:
Martha Marcy May Marlene 2011 (sm27)
(sm1)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm171)
رونٖـق بازار گیتی قـصـه ی غـم بـود و بس
من فراوان داشتم زین جنس بازارم گرفت ... (sm50)
عشق دروغت به تف نمیرزه
کل این زندگی مفت نمیرزه... (sm50)