مسخره دی میشه اخره مهدی.سل هم میشه اول سلطانیاننقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
مسخره دی میشه اخره مهدی.سل هم میشه اول سلطانیاننقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا که زندوکیلی و سالار عقیلی سکوت کردن - یکی باید جاشون پر میکرد که از راه رسیدی (sm2)
آقا ببخشید دستشویی کجاست (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو داوود منی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبوم جدید این پدیده درخشان موصیغی در آوریل سال 2016 روانه بازار موسیخی میشود
به گزارش خبرگزاری فلان این آلبوم با همکاری شاخ ترین موزیسین های جهان و تحت امتیاز کمپانی افسانه ای " موزیک باران " به تهیه کنندگی جناب " اشترم " منتشر میشود
(sm50)
اره واقعا ممنونم از این ایده.باید رو یه البوم کار کنم.....(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط House M.D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من که خودم دوست دارم که وقت داشته باشم و درست حسابی رو کیفیت ترک ها کار کنم ولی حالا اگه خیلی مشتاقید و در پوست خود نمیگنجید میتونم تا شب یه البوم 8-9 ترکی براتون درست کنم(sm2)(sm2)
نام این آلبوم " آب قطعه " میباشد (sm50)
گمشو(sm2)نقل قول:
همین الان خبر رسیده دیوید گوتا با شنیدن کارهای D.SOL خودش رو از بالای برج خلیفه به پایین پرتاب کرد روحش شاد و یادش گرامی آدم خوبی بود (sm25)
خداوکیلی دل درد گرفتم از خنده دمتون گرم(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)