من سینگلم (sm25)
نمایش نسخه قابل چاپ
من سینگلم (sm25)
ضیا عقده ی علیخانی شدن داره(sm120)البته شما که جامعه شناسی بهتر میدونی(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی ایراد داره حیف که غیبت میشه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خط دومت رو قبول دارم دست خودم نیس خوب (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته من کسیو ندیدم متعده باشه ، اگه باشه یه کاسه ای زیر نیم کاسه شه شک نکن (sm2)
درست و حسابیاش نمیان فیس دی:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر جفتشون علاقه شدیدی به خودنمایی دارن(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون لباسا و بر و رو و سکسها و با یه سلام پا دادن و ..... فقطمخصوص هالیووده(sm120)نقل قول:
خود علیخانی هم اولش از فرزاد اسکی میرفت (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از علیخانی هم بدم میاد
از خود بنیامین هم بدم اومد
همش ادا بود ، ضیا گفت یه حافظ باز کن ، میگفت هنوز صفر تموم نشده ! آدم انقد گه ؟!
(sm120)نقل قول: