والا خود حافظ از اینا معتقدتر بود (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
والا خود حافظ از اینا معتقدتر بود (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا اونجا که سعی کردم اون پسرا ایرانی رو که نمیشناختم انفرد کردم قبلا خیلی فرند داشتم الان نصف اونا هم نمیشه اصننقل قول:
الان ببینی لایکام به ۱۰ تا هم نمیرسه (sm70)
این چند وقته جند تا زده بودی باز که هیچ صداشُ در نمیاری ؟؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودت میگی اولش ضیا دیگه اولش رد کرده کم کم آخرشه ...البته اشکال از اون نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اشکال از رسانه ای که قیافه براش مهمتر از توانایی و شعوره (sm120)
غلط کردی (sm2)نقل قول:
پشمک شکلاتی حاج عبدالله(sm74)
ولی هنوزه که هنوزه حسرت اونو میخورم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من پس دوس دوخترمو دارم ، پی اماشو میخونم ، طرفدارای محسن همه پی ام میدن ، حتی بعد اینکه رلیشن زدیم هم یک سری پی ام میدن ، آدم چقد میتونه دیوث باشه ؟ (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سجاد ( فنلاند نه (sm120) ) با چند روز تاخیر سیاوش قمیشی (sm120)
میگم میاد بگو خُب(sm120)
یه جاهاییشُ دیدم داشت تریپ میومد عوض کردم داشت در مورد عشق زمینی و فرازمینی و اینا صوبت میکرد(sm120)نقل قول: