باز باران با ترانه لز می کنن رو تخت خانه (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
باز باران با ترانه لز می کنن رو تخت خانه (sm50)
آه که این لعنتی
من تا چیزیو خودم نبینم نه باور میکنم نه قبول میکنم تو این دنیای بی در پیکر هیچیو یاد نگرفته باشم اینو یاد گرفتمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا کجا رفته بودی؟ افغانستان(sm2)
موزیک باران داخل کشور پوشش میده با واسه این همه خرج و هزینه و وقتی که میزاریم باید به فکر بازارهای بین المللی باشیم اونم با صدای ماورایی بنده(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث زر نزن هر کی وکال منو شنیده یه از هوش رفته یا بستری شده یا به دیار باقی شتافته(sm120)
خب باشه پخش داخلی رو میدیم موزیک باران.پخش بین المللی رو میدیم رضا بره سونی موزیک(sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ووکال هم خودم هستم به تو زحمت نمیدم(sm2)
آزاد شدی خدارو شکر گفتم تو بی گناهینقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط بزقوش [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فیلمباز رفتم دی جی برگشتم(sm2)
خدارو شکر که سلامت برگشتینقل قول:
(sm30)دهنش سرویس مسیح عکس سد علی رو ورداشته تو خیابونا به جوونا میگه این کیه
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط بزقوش [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]