نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اينم قرتي بازي جديده
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اينم قرتي بازي جديده
همیشه همینطوری بودهنقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همین چند شب همه عرفانی میشن و میخوان خدا تموم گناهان رو تو یه شب پاک کنه و بعد ماه رمضون دوباره همه چی شروع میشه
واین داستان هر ساله ادامه دارد(sm120)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چقد میخوابی (sm2)(sm2)
بابا اینقد عبادت نکن (sm2)
دهنت سرویس دیروز خیلی سرم شلوغ شد (sm39)(sm120) یه اه کشیدم و گفتم خدا بگم چیکارش نکنه این حسین م.مه تیرو با اون چشمای شورش(sm2)
قیبول باشه(sm10)(sm120)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از صدقه سر بزرگان همه چيز اهميت خودشو از دست داده (sm25)
هی (sm172) ملت ِ احمق (sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حال و احوال ؟(sm120)
از همین الان باید آماده بشی برای کار (sm2) آماده ای ؟ (sm120)
دستور شماره 1 :(sm120)
از فردا هر روز منو تگ میکنی و بعد از سلام و احوالپرسی و اندکی... مالی ، چند تا از این شکلک (sm146) میزاری وگرنه از کار خبری نیست (sm2)(sm2)
شوخی بود (sm10)
نوید ِ بابا (sm19)
قیبول باشه(sm176)
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگم بگیرنتا ه . م (sm2)
(sm81) من فقیرم (sm81) اعتراف میکنم کاری نکردم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخه چی از جون من میخواین (sm81) (sm30)
همین که فامیل اون مظلومیِ معروف هستی خودش جرمه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نو روحش (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]