چه دورانی بود (sm172) الان فقط باید حسرت خورد ... چه دیوونه بازیایی داشتیم ولی الان (sm50)
الان مدرسه ها تعطیل میشه ملاقاتها شروع میشه و ... پسردخترا دست تو دست !
زمان ما اصلا این چیزا نبود ، سرمون درد میکرد برا دردسر(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
چه دورانی بود (sm172) الان فقط باید حسرت خورد ... چه دیوونه بازیایی داشتیم ولی الان (sm50)
الان مدرسه ها تعطیل میشه ملاقاتها شروع میشه و ... پسردخترا دست تو دست !
زمان ما اصلا این چیزا نبود ، سرمون درد میکرد برا دردسر(sm50)
(sm120)همی مونده بود ساسی ای پی بده
نه ديگه شما افراطی عمل کردين يکی دو بار نبايد بيشتر بشه(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ديوارای مدرسه ما واسه در رفتن خوبه ارتفاعش يه وجب بيشتر نميشه ميری تو حياط فک ميکنی تو خيابونی(sm120)
الی واسه چی اخراج شدی ؟(sm120)
پس رضا زده اپلود بوی ازش بگیرنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در ضمن تبدیلی نیس چون خودش اسکولیز نکرده که یادمه 320 زدن همه سایتا درسته
(sm70)همینجوری زدم واسه جلب توجهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حسن این سایتی که معرفی کردی رید
دیگه لینکای ایرانو جداگونه نمیده در همه (sm120)من فک کردم isp ریده
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اکثر بچه های اون زمان دانشگاه نرفتن بجز 2/3 تایی و خودمنقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونا که هیچی ولی من هرروز دارم چوب اون درفتنا رو میخورم(sm120)
پس میشه راحت دید زد(sm2)(sm59)
اصلا به شما دخترا بگن 5 مین زودتر برین میترسین وایمیستسن تا دقیقا ساعت تعطیلی مدرستون برسه(sm2)
بر پدرتون لعنت نمیذارن کریو نفس بکشه