شات آپ(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط House M.D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
شات آپ(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط House M.D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایول عادل دوتا تنظیم زده من فکرکردم یدونس ! (sm118)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فرشاد و صفاریان و خود محسن چندتا تنظیم دارن ؟؟؟ پدرام کشتکار هم هست ؟
نمیدونم (sm10)
هرگز به تو دستم نرسد ماه بلندم (sm50)
Patricia Arquette
یکی از بزرگترین سوالات ذهنم من باب هالیوود اینه که چه بلایی سر این زن اومد این شکلی شد ؟! مگه میشه دختر بلوند به اون نمکی این شکلی بشه
الي كد جديد نود نداري ؟
یه سوالی هم هست که ذهن منو مشغول کرده در مورد کریستی مک آخه چجوری دوست پسرش زد لت و پارش کردنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ar8c-xwfx-mn7v-rje4-we8pنقل قول:
نوشته اصلی توسط al!reza [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خود محسنم هست يا باز از اين ويديو كس شعراست ؟
توی چشمای سیاهت برق چشمای پلنگه
یه نفر تو عمق چشمات داره با دلم میجنگه (sm50)