تماشای تو عین آرامشه
تو زیباترین آرزوی منی ...
(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
تماشای تو عین آرامشه
تو زیباترین آرزوی منی ...
(sm50)
ببخشيد مينا جون نقلتو نديدم(sm54)(sm176) چرا شروع شده ولی تعطيل نکردن بيخودی سر کلاسا ميشينيم!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دقيقا ما هم چهارشنبه دينی داشتيم،يعنی برنامه ريزياشون عاليه(sm120)
چقد تنها برم دریا چقد تنهایی برگردم ... (sm50)
اکبر این 3گانه کیشلوفسکی رو دیدی؟
سرعت :|
سه رنگارو ؟ نه ندیدم
2 تا فیلم داره a short film about love و a short film about killing رو دیدم
ا . نکات جالبی بهتون بگم از سال 1394 ... که سال بز هست - لحظه تحویل سال ساعت دو و ربع نصفه شبه و اولین روز عید روز شنبه هست . روز چهارم عید نوروز که همینطوری آخرین روز تعطیلیه رسمی عید نوروزه ، امسال مطابق شده با شهادت حضرت زهرا س و بازم تعطیل رسمیه . سیزده بدر افتاده روز پنجشنبه و روز قبلشم که تعطیله و فرداشم جمعه هست و برید حالشو ببرید . نیمه شعبان افتاده روز قبل از رحلت امام و بعدش هم 15 خرداد . خلاصه جشن و شادی و .... بعدشم رحلت امام ... . و مطلب آخری اینکه تا دلتون بخواد مناسبتها یه جوری افتادن که سال 94 سالی پر از تعطیلیهای سه روزه و چهار روزه در کل سال هست و تقریبا یه رکورده برای خودش . نصفه سال تعطیل .............. حالشو ببرید(teeth)(teeth)(teeth)
حسین کجایی؟؟؟ (sm98)
(sm54)
اره 3گانه رو میگمنقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من red رو دیدم 2تای اولیشو ندیده بودم خیلی یه جوری بود برام گفتم اگه دیدی بپرسم خیلی ربط دارن بهم 3تا فیلم یا کلا یه جوریه
آرمیلا کلا یه جوریه! دی: