[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] شایعه روز/ مقصد احتمالی کاپیتانِ جنجالی سپاهان در لیگ برتر؛ محرم پرسپولیسی میشود؟
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] شایعه روز/ مقصد احتمالی کاپیتانِ جنجالی سپاهان در لیگ برتر؛ محرم پرسپولیسی میشود؟
(sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad-chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دروغه.بعدشم نمیخوایم.پیره بابا.نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad-chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سپاهانی هستی؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خار مملکتو گاییدن .
گووه بخورم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AmirHossein98 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تفاوت زیادی توی mbr و gpt از لحاظ سرعت نیست
gpt فقط هاردای بیشتر از 2.5 ترابایت رو میشناسه
نیاز ضروری به تغییر پارتیشن هارد نیست
مگر مرض داشته باشی که بخوای بگی من خیلی بروزم از gpt استفاده کنی
تو جا زدی تو عشق و من تنهام ... (sm50)
سرعت نت من ریده یا فروم ریده ؟
هههههههههههههههه هههههههههههههههه ... (sm50)