داستان های باورنکردنی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
داستان های باورنکردنی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm79)
۱ ساعت ·
بزودی
البوم جدید
در این آلبوم فریدون آسرایی با افرادی همچون بهروز صفاریان،امید محرم زاده،مهران خالصی،بهنام کریمی و چندی از هنرمدان جوان دیگر همکاری میکند.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جِبهه ی اصول گراها دیوس واسه این که بتونن به ******** فیسبوک فشار بیارن و حتی فیلترکردن لاین و ... شروع کردن به شایع کردن پستای *امام* که بتونن سندی به مجلس و دولت ارائه یدن که که اره داره به ارمان های ما توهین میشه,نمیگم نکنید اما گفتم که خواستید بکنیدم اگاه باشید هدف چیه
(sm80)بید بی مجنون میاد یه اهنگم احتمالن اخر سال میده میشه شش تا
میگم امیر میخوای برا این که تعداد کاربرا زیاد شه مثل سایتای فیلم روی سایت ادرس فروم رو بده برای دانلود واسه همه آلبوما(sm54)
هوات مثل بهاره (sm81)
همتین در آستانه انتشار چندین و چند طرح تو ذهنم دارم که به مرور بت میگم
گم و گور نشی
1 - یاهوو اصلا پی ام نده نیستم همینجا پخ کننقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
2 - طرح از خودم نمیزنم که بگن بدرد نمیخوره
3 - یا با جزئیات کامل توضیح میدی یا یه نمونه نشون میدی
(sm10)