چی شده گلم؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
چی شده گلم؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)اشترم دوز البوم خونش کم شده چن تا اسکولیز بزنه حالش خوب میشه
(sm70)رضا الدنگ مگر تو دهاتی یه هفتس درگیر نتی اینجا یه روزه وصل میکنن
آهان... اصلا وقتی سر ساعت شروع میکنه به دانلود کردن لینکای توی صف پنجره دانلود باز نمیشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا؟ من کلا اسلیپ میزارم روی never
نفهمیدم یعنی چینقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب اینکا رو نکن
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میادش غصه نخور...نقل قول:
لینکا رو که میزنی download later سر ساعت که شروع میکنه به دانلود کردن لینکایی که گذاشتی توی صف دیگه اصلا پنجره دانلود حداگونه باز نمیکنه... فقط پیش ساعت ایکونش میاد!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چشم (sm134)
اهاننقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من از این قابلیت استفاده نمیکنم
همه اینا رو تنظیم کردم عزیزم (sm134) نتم قطع شده بوده... چاره ـش ریست کردن مودمه که خواب بودم ساعت 6 بیداز شدم دیدم... ریست کردم و تا 8 مثل اسب درایورا رو دانلود کرد+ 1پارت از ویندوزنقل قول: