سوتی روزنامه ایران ورزشی رو (sm70)قرارداد برانکو رو زده 750 میلیون دلار (sm70)
نمایش نسخه قابل چاپ
سوتی روزنامه ایران ورزشی رو (sm70)قرارداد برانکو رو زده 750 میلیون دلار (sm70)
(sm2)
تازه صحنه را دیدم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فردوسی پور تیکه آندو رو خوب اومد... ماس ماس(sm2)
چند بارم با کفاشیان صحبت میکرد به سبک جواد رضویان کلمات رو میکشید.... یعنی امکانات نیستاااااااا(sm2)
آنرا که حلال زادگی عادت و خوستعیب همه مردمان به چشمش نیکوستمعیوب همه عیب کسان مینگرداز کوزه همان برون تراود که دروست ابوسعید ابوالخیر
میلاد رئال 9 تا زد.. اخرش توِ گشاد تاپیک رو بالا نیاوردی(sm2)
من چندبار اوردم بالا دیدم بخاری ازت بلند نمیشه(sm2)
فاک داور (sm2)
باید جای فوق حرفه ای میلاد زد فاک داور (sm2)
امیر شاهین چی شد(sm132)
داستانش چیه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داستان نیس که لامصب پلن ای و بی و سی ریال سر هر باخته (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی هروقت رئال گند میزنه این داورو فحش کِش میکنه؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بله ، بعد هر باخت یه فاک داور میگه ، بعد دقایقی لال میشه بعد شروع میکنه به این که اره بازی دست ما بودو یه جوری بحث رو تموم میکنه که یکی ندونه انگار ریال برده بازیشو (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حق داره(sm120)نقل قول:
والا خود اینیستا و مربی عنتون هم گفت رئال میتونست کار ما رو تموم کنه فقط 4 تا هوادار تخمی مثل تو قبول ندارید (sm120)نقل قول:
اگه به تونستن بود ما هم میتونستیم ۳ دیگه همون نیمه دوم بزنیم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر... از عکسای صفحه اول سایت که کلیک میکنی رو اهنگ هنگامه.. صفحه فولتر رو میاره
منم گفتم بازی میتونست مساوی شه نگفتم که حق ما برد بود (sm70)(sm70)نقل قول:
بریم ی فیلم ببینیم(sm59)
فاک داور (sm2)نقل قول:
واس ماس اندو خیلی خوب بود (sm120)نقل قول:
اینوقت شب فقط میشه پو رن نگاه کرد (sm70)نقل قول:
فاک یو (sm120)نقل قول:
(sm2)
واس ما الان اول شب(sm120)نقل قول:
میخوام اینو ببینم.. امیدوارم خیلی ریده نباشه(sm2)
The Town That Dreaded Sundown 2014
چند تا فیلم استاد اکبر بهمون معرفی کرده اصن وقت نمیکنم ببینیم (sm50)نقل قول:
- (sm50)
از بس مثل من ول معطلی به هیچکاری نمیرسی(sm2)نقل قول:
خیلی دوست دارم با برنامه ریزی زندگی کنم ولی نمیشه (sm70)نقل قول:
برنامه ریزی خوبی انجام میشه اما به 1 دقیقه نمیکشه ریده میشه توش(sm2)نقل قول:
- (sm25)
(sm81) نمیشه . نمیشه آقا نمیشه (sm81)
ملی جان . خانم معلم ! اینجایی ؟ بیا به دادم برس آبجی (sm81)
چی شده؟(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آبجی از فکر این دختره بیرون نمیرم . هیچ کاری هم از دستم برنمیاد . بگو چه خاکی به سرم بریزم (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هعی روزگار (sm50)
هیچی بساز و بسوز..عوضش بزرگ میشی..اگه نخوادت فایده ای نداره خواستنشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیشه بیخیال شد . هرچی تلاش کردم نشد . بگو چیکار کنم ؟ آخرین تلاشم رو هم میکنم شاید فرجی شد . خدارو چه دیدی (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه کج رفتاری ای چرخنقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه بدکرداری ای چرخ
سر کین داری ای چرخ
نه دین داری نه ایین داری ای چرخ
نه دین داری نه ایین داری نه ایین داری ای چرخ(sm50)
میخوای چیکار کنی؟بدترش نکنی یهونقل قول:
نمیدونم چیکار کنم دیگه عقلم قفل کرده . کاش سرم میخورد به سنگی جایی فراموشی میگرفتم . کاش فقط ای کاشنقل قول: