دقیقا . به فکر برگشت هستن با قدرت . حالا میگم برعکس میشه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad_KurdishBoy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
دقیقا . به فکر برگشت هستن با قدرت . حالا میگم برعکس میشه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad_KurdishBoy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فک کنم صعود کنه رئال (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برق نگیرتت(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
فکر نکنم صعود کنه برگشت جبران میکنه (sm54)نقل قول:
(sm3)(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ستار - شازده خانوم (sm224)
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط blac [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm27)
هاتف - هزار بار(sm232)
(sm59)
لب لب تشنه ی من
دل دل خسته ی من
هنوز در انتظاره قلب شکسته ی من (sm50)
(sm50).......0
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19)نقل قول:
برات دارم (sm122)
هر وقت میام ببینم این تاپیکو همه شکلت ها شده سیگار سیگار سیگار (sm2)
والا نکشید همه شهر ها را آلوده کردین (sm59)
(sm50)ولنتاین 400 پیاده شدم
(sm50)حالا ارزون تموم شد خیلیا ملیونی خرج کردن
(sm70)اتفاقا برنامه خوبیه سیگاریا جای سیگار کشیدن شکلکشو بفرستن تخلیه شننقل قول:
نوشته اصلی توسط ASHKAN0936 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)
ای پرنده ی مهاجر ای پر از شهوت رفتن (sm50)
(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19)نقل قول:
(sm51)نقل قول:
سال 2000
(sm88)
(sm1)
قبیله یعنی یه نفر هم خونی معنا نداره (sm50)
وقتی که گل در نمیاد سواری این ور نمیاد
کوه و بیابون چی چیه !
وقتی که بارون نمیاد ابر زمستون نمیاد
این همه ناودون چی چیه ! (sm50)
حالا تو دست بی صدا
دشنه ی ما شعر و غزل
قصه ی مرگ عاطفه (sm1)
خوابای خوب بغل بغل
انگار با هم غریبه ایم
خوبی ما دشمنیه
کاش من و تو می فهمیدیم
اومدنی رفتنیه ... (sm74)
کسی حرف منو انگار نمی فهمه
مرده زنده خواب و بیدار نمی فهمه
کسی تنهایی مو از من نمی دزده
درد مارو در و دیوار نمی فهمه
واسه ی تنهایی خودم دلم می سوزه
قلب امروزی من خالی تر از دیروزه (sm50)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرگ روزای بچگی از روز به شب رسیدنه (sm172)
(sm50)
(sm50)
(sm50)
(sm51)(sm35)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ASHKAN0936 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)نقل قول:
رفتی ،
که من در نیمه ی تاریک این سیاره باشم ... (sm50)
رفتی ،
که من در نیمه ی تاریک این سیاره باشم ... (sm172)
رفتی ،
که من در نیمه ی تاریک این سیاره باشم ... (sm74)
رفتی ،
که من در نیمه ی تاریک این سیاره باشم ... (sm81)
رفتی ،
که من در نیمه ی تاریک این سیاره باشم ... (sm25)