اره خداییش باحال میشه سنتی ها رو ترنس میکنم(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
اره خداییش باحال میشه سنتی ها رو ترنس میکنم(sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میثم ابراهیمی - باز بارون
پازل بند - چی میشه
رضا صادقی - دیگه مشکی نمیپوشم
علی لهراسبی - گل رز
سامان جلیلی - تپش
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm118)
(sm2)
سر چهار راهی که تو نیستی
هنوزم به عشق تو وامیستم
(sm172)
(sm70)(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خداوکیلی این 2 تا علیشمس و اون دی جی مانی بدتره این درو داغونا بود که گیر داده بودید به اهنگا؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm110)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه اشتباه نکنم آهنگ تگرگ میثم ابراهیمی یه ورژن دیگه داشت که صدای مافوق شخمی مازیار فلاحی توش نیست
لبنکش رو کسی داره ؟؟؟ (sm120)
حال ندارم گوگل سرچ کنم ! سرعتم پایینه (sm2)
خودشو دارم ولی لینکشو نه(sm2)