واقعا؟ آخه احساس میکردم خیلی مفهومیه هر سکانس یه چیزی داره که من نمیفهمم(sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
واقعا؟ آخه احساس میکردم خیلی مفهومیه هر سکانس یه چیزی داره که من نمیفهمم(sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلا فیلمای این یارو خیلی یه جوری اننقل قول:
نوشته اصلی توسط Armila [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همون اثر ماندگار که با رفقا دیدیم زندگی دوگانه ورونیکا اوج یه جوری بودن بود
اره! نه اصلا از این فکران کنی یه وقت!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Armila [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حرفد اشتن یا نداشتن کارگردان مهم نیست مهم اینه فیلم چقدر میتونه این حرفُ بزنه! فیلمای کیشلوفسکی صفره از این نظر...
وقتی فیلم این قدر بده چطور میتونیم برسیم به مفهوم؟؟ همون بحث معروف فرم و محتواست دیگه (sm120)
(sm10)
هستم(sm172)
Che: Part One 2008
اینُ دیدین؟(sm50)
چرا اینقد سرعت افتضاحه:|نقل قول:
نوشته اصلی توسط herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخه بعضی فیلما میگن معنا گرا و مخاطب خاص و اینا داریم دیگه نداریم؟
جلسه حداکثر شروعش میتونه ساعت چند باشه؟:d
فیلمایی که نمیفهمی در 2 دسته طبقه بندی میشه ...مفهومی و مفهوم زده(sm50)نقل قول:
اون نقلی که ازت گرفتمو دیدی؟:|نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در چه مورد؟(sm50)نقل قول: