قیافه ای پدرش هم معلومه از اون پول دوستهای بی شرفهنقل قول:
نوشته اصلی توسط House M.D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
قیافه ای پدرش هم معلومه از اون پول دوستهای بی شرفهنقل قول:
نوشته اصلی توسط House M.D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واقعا من یه دیداری با اونی که این دیوث رو به همچین کاری تشوق کرد باید داشته باشم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ذیوث داداشش تو یه برنامه ای اومده بود میگفت : فکر نکنم دیگه خواننده ای مثل مرتضی پیدا بشه (sm3) خب آخه حقش نیست بری برینی تو دهنش (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث من کارم اهنگسازی و خوندنه مثل مهدی قرمساق ثانیه ای ریمکس نمیکنم من واسه کار وقت و هزینه میزارم تو البوم جدیدم میخوام از Roses دعوت به همکاری کنم(sm2)نقل قول:
Sony Music Present (sm50)
(House Of Golnar (Coming Soon
به نظر من از دوتا خواننده ی آهنگ " بچه مامانی " هم دعوت کن ! آدم های کار بلدی هستن (sm2)نقل قول:
آخرین سنگر سکوتـــــــــــــه ...
سونی موزیک به خاطر آلبوم آریان کلا معلق شد دیگه نیست (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اشتباه بزرگه رو امیر کرد که کار اینو زد تو سایت از فردا دهنشو سرویس میکنه هر 5 دقیقه یه اهنگ میده میگه بزن اینم بنرش(sm2)نقل قول:
گناه پشت مرده حرف زد ولی وقتی هم زنده بود هیچ گوهی نبود باور میکنی یا نه تا وقتی زنده بود به یه اهنگش هم گوش نکرده بودم وقتی هم مرد 2-3 تا گوش دادم دیدم مذخرف گذاشتمش کنار
خودم یه کمپانی درست میکنم با همین اسم اصلا نگران نباشنقل قول:
من به عنوان مدل تو تیزر آلبوم نقش آفرینی میکنم (sm59)