خوب است می پسندم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
خوب است می پسندم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کریستی خسته است خسته میفهمینقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واسه شب 22 بهمن برج میلاد میگیرم واسه کنسرت خودت آماده کن
پذیرایی از تماشاچیان با چای و گلنار در همان مکان انجام میگیرد
چیزشونو بزارن ک.ون خودت(sm2)دیوثنقل قول:
شعر مولانا حافظ سعدی خیام(شراب) پیدا کن دور فردوسی یه خط قرمز بکش
جمعه رفته بودم اسکی چندتا پیک شراب هم رفتم بالا تو اون سرما زیرصفر یه حالی میداد(sm59)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شیر علی ؟؟ (sm2)
شیرالی درستشه
دیوث مدیر کلمه اوا از البوم من حذف کن چند تا کلمه در مورد گلنار وان حموم جق اضافه کن تا فروش بره بالانقل قول:
شعار هم خیلی مذخرفه یه شعاری بزن که وقتی طرفدار - مخاطب میخونه درجا دست به گلنار بشه فرقی واسش نداشته باشه در وسط خیابونه یا مجلس عروسی(sm2)
نظر من به شما نزدیکتر است (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm169)
نه اینا کدوم خرین تو میگی(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط House M.D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باید با مثال واسه تو دیوث توضیح بدم مثلا قراره تو البوم بعدی من تنظیم کننده و نوازنده باشی دیوث(sm2)
مثل
اوه مای گاد
کامان
به نظر من فاک می هاردنقل قول:
اووووووووووووه یس
اووووووووفی
رو هم بزار تنگش (sm2)
شاه بیت آلبوم هم اینه :
اینجا به دستور شما رو ما تمرکز می کنن
اسطبلبوناتون به ما دائم تعرض می کنن
(sm2)