(sm98)البوم میخوام
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm98)البوم میخوام
صف دانلود تنظیم میکنم در لپتاپ میبندم میخوابم شبایی که خوابم میاد مثل آدم (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیزه؟ (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
افتاد واسه فردا؟
(sm120) دوپینگش کن با قله مرغی تماس بگیر علی و بچه های بالا هواشو داشته باشننقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بهش گفتم صبح بخیر یادش اومد صبحونه نخورده (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برم یه بربری بگیرم یه دل سیر نون و پنیر و گردو بزنم (sm25) این لعنتی اگه دیشب قطع نمیشد الان با ویندوز8 در خدمتتون بودم (sm3)
راستی 32 بیتی یا 64
64...نقل قول:
یکی 2سال پیش خوندم ویندوزای 128بیتی در راه... چی شد پس؟
درایو ها رو دانلود کردی برای 64