میخوای بیام برات نی بزنم
نمایش نسخه قابل چاپ
میخوای بیام برات نی بزنم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر این کنال رو بخون بهفمی تو مملکت چه خبره
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74)اقا این فلشو چجوری درس کنم کمک کنین دیگه
چشه
هیچ جایی هیچ نرم افزاری نشونش نمیده جز دیوایس منیجر اونم با یه کد نامی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همه کار کردم جز یکار
گفتن تو یه سیستم دیگه بزن اینو هنو تست نکردم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه برنامه توی cmd هست به اسم diskpart اول بخون دایکیمنتشو برنامشو بعد برو پارتیشن تیبلتو عوض کن
اگه حوصله نداری یه ایمیج اوبونتو دانلود کن بعد بریز تو یه فلش دیگه لایو بیارش بالا بعد فلشو بزن به سیستم ببین چی میشه
اینجارم یه چک بکن
اینجا اصن نشون نمیده گفتم دیوایس منیجر اینجا بود که دو سوته درستش میکردم