نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باهات قهــــــــــــــــرم ...
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باهات قهــــــــــــــــرم ...
حالا گهر نکن دیه ، شوخو بود ، دو تا کلافتون میکنه ، همون یکی واسه کل خاندانتون بسته (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MAHAK [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
مرسی بـد نیستم تو چطوری؟
هنوز نرفتیم ایشالا فردا... به تو خوش میگذره 100%(sm98)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm201)(sm201)(sm201)
شکر که کم بد نیستم (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MAHAK [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایشالله ، به سلامت بیاین و برین
چه خوشی باقی مانده در ته مانده جسم خاکستریم . . .
چه خوشی به من میگذره ها؟
نقل قول:
بمانـــــــــــــد ......
میخوام نماند . . . . . .نقل قول:
لذتی بالاتر از این نیست که کسی را بیابی که جهان را مثلِ تو ببیند
اینگونه می فهمیم که دیوانه نبوده ایم!
- کریستین بوبن
مورد داشتیم دحتره تست فوتبال بده
نخند وایسا حالا
گفتن چه تکنیکی بلدی؟
.
.
.
.
.
.