امارات چطور ژاپن رو تو ژاپن برد آخه (sm54)
نمایش نسخه قابل چاپ
امارات چطور ژاپن رو تو ژاپن برد آخه (sm54)
چقد چین خوب شده
(sm74)
(sm198)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm118)البوم صوفی اومد
(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ramy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حسین (sm126)(sm67)(sm23)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو رو هم تگ کردم نیای بگی پس من چی .. (sm2)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه باو اینا رو بگوش، خودم ازشون بیشتر خوشم اومد... (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(Mardom Ajiban (Intro
(Naghd (Ft Taham
(Barmigardeh (Ft The Don & Mahta
(Doroughe Saal (Ft The Don & Parinaz
(Yadam Toro Faramush (Ft The Don
(Ye Doost (Ft Imanemun & Shaan
نوش .. (sm50)
(sm127)
فقط یک بار
یک بار ،
یک بار ،
و فقط یک بار می توان عاشق شد .
عاشق زن ،
عاشق مرد ،
عاشق اندیشه ،
عاشق وطن ،
عاشق خدا ،
عاشق عشق
یک بار ،
فقط یک بار .
بار دوم دیگر خبری از جنس اصل نیست...
"نادر ابراهیمی"
(sm50)
ریدن خداوکیلی اینم فوتباله دارن بازی میکنن نه تاکتیکی نه پاسکاری نه سانتر درست حسابی (sm3)
(sm50)پوری (sm23)
چقدر خوب مفت بردیم(sm2)تا صبحم بازی میکردن گل بزن نبودیم(sm2)
چیشده(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
رفت واسه دان(sm120)(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر كُنج خانه
صحنه ای از داستان اوست ... (sm50)
نقل قول:
عزیزم(sm23)
(sm2)هی میخوام هیچی نگم هی چو میزنینقل قول:
فوتبال مدرن با مربی بین المللی عبارت است از سانتر از همه ی جای زمین ، اوت دستی ، کرنر ، ضربه ایستگاهی ، پرتاب دست بیرانوند ، کولی بازی - این بود دستاورد حضور مربی بزرگ در تیم ملی
(sm70)گل جهانبخش 10 سال یه بار ولی کنترلش خدایی عالی بود
نه دیه نمیزنم (sm2)حالشو ندارم باو شبا میخوابم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میر انجمن تیتر خیلی کوچیک شده - دنبالش اضافه کن استاد رضا یزدانی به شرکت ibanez پیوست (sm59)
آره جدا خیلی مسخره شده بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پشت اين ماهْ بي چراغي هاست
گريه ته مانده هاي خوشحالي ست ... (sm50)
از فروش جهانی گروه سرود آرین هم تو تیتر فراموش نشه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون اتفاق یه تاپیک جدا میخواد ، کلا یدونه فروختن تو استرالیا اونم علی پهلوان خودش خریده بوده (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میلاد بیا شعار همیشگی تو بگو (sm2)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اما فقط ادامه بده .... (sm50)(sm81)
. . .
روزی تو میایی نمانده اثر از من (sm81)(sm50)
خسته از حَرّاف های بی غمِ دور و برم
می کِشم تیغِ سکوتم را به جای خنجرم
خسته از شهرِ نقابم ، خسته از شهرِ ریا
می روم بلکه کمی سالم بمانَد باورم
چون همین هستم که هستم ، کار و بارم سکّه نیست
مثل این رویِ من است ای دوست ! رویِ دیگرم
ساعتی شمّاطه دارم ، مانده ام جُرمم چه بود
هر که را بیدار کردم با غضب زد بر سرم
تا تک و تنها شدم ، دیدم به حکمِ زندگی
تک که باشم تا ابد از شاه بودن سرترم ... (sm50)
محسن کاویانی ...
بی شخصیت... (sm25)(sm120)نقل قول:
(sm19)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شیر لگد خورده داره... (sm50)