در روز کنسرت قلیان با تمامی طمع ها به صورت رایگان به دوست داران ارایه میشود
و دوستانی که آرزوی دیدن لاکپشت های سخنگو و کبوتران سیگاری را دارند به آرزویشان میرسند
با تشکر آوای حمام
نمایش نسخه قابل چاپ
در روز کنسرت قلیان با تمامی طمع ها به صورت رایگان به دوست داران ارایه میشود
و دوستانی که آرزوی دیدن لاکپشت های سخنگو و کبوتران سیگاری را دارند به آرزویشان میرسند
با تشکر آوای حمام
پیانو زیاد جای تحرک نداره تو به تحرک احتیاج داری پیانو میدیم این مردیکه انگلیسه که خوب پیانو میزنه اون بزنه تو خودت گیتار الکتریک بزن رو کار دیوید گیلمور هم نظارت کن تا تر نزنه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط House M.D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینو یه هفته زودتر منتشر می کنیم واسه تبلیغات (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شما کارات تو قسمت اسپشیال باید برن نسخه ی دیجی رو بخرن تا شاهد هنرنماییت باشننقل قول:
نوشته اصلی توسط House M.D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینا مال نسخه ی معمولی آلبومه
آها راست میگی از این ابعاد بهش ننگریسته بودم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خواننده ها به ترتیب مهدی احمدوند شادمهر بهنام صفوی بابک جهانبخش میثم ابراهیمی خواجه امیری
من کمرم خستش یه چیز بده تحرکش کم باشه پیانو. کیبورد .سینتی سایزر .فلوت (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ینی آمادست بره توش (sm50)(sm172)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همین الان با کیهان کلهر صحبت کردم کمانچه میزنه تو آلبوم
علی قمصری رو هم میارم با سرلک به هم تجاوز کنن تو تایم استراحت بین اجرای اول و دوم مردم حوصله شون سرنره
میلاد چقدر از البوم کپی رایت اماده کردین؟(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همزمان تو تموم دنیا تو یه ساعت پخش کن تا مردم حالشو ببرن(sm2)