در نرو نه نرو وایسا در نرو که این زندگی ماست(sm118)
نمایش نسخه قابل چاپ
در نرو نه نرو وایسا در نرو که این زندگی ماست(sm118)
این واسه داخل پک آلبوم حرف نداره (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط CHACHAK [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر چی خواستی بزن میگم یدونه دختر ممه 90به بالا هم بیارن زیر پیانو بشنه واسه تو اهنگ تولدت مبارک بزنه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط House M.D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm2)(sm2)(sm30)(sm30)(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دارم رایزنی میکنم ولی همه ی گزینه ها روی میزنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه 70 میلیونی هست واسه داخل ایران یه 10 تا هم فرستادم واسه برادران داعش
5 تا هم فرستادم واسه برادر اوباما
این وسط برلوسکونی و پوتین موندن دقیقا نمیدون چندتا براشون بفرستم
مسعود سالت ویلج هم قرار کارگردان تیزر کار باشه
روزای آخر پروژه ی آوای حمام یا همون گلنار من کجاست (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره خیلی خوبه میشه باهاشون ساز های کوبه ای هم زد بیس آهنگ بیشتر بشه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
افرین بر تو مدیر(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط خودت نظارت کن تا کار بیخ پیدا نکنه
اندیشه فولادوند هم یه کار تو آلبوم داره که تو قسمتی از شعر میگه
من باختم قبول تقصیر عشق بود * ناگفته برملاست گلنار من کجاست
اصن اسم آلبوم براساس همین بیت انتخاب شده (sm2)نقل قول: