(sm25)(sm54)(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm25)(sm54)(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اوووووووه... الانه که باباش سکته کنه (sm120) از یه طرف سکته میکنه از طرف دیگه میره دبی ببیندش (sm70)
البته م.مه هاش چون کوچیکه به عنوان نسخه دمو حساب میاد نپوشوندنش ایرادی نداره (sm2)
مخلصم مهندس نوید (sm19) خوبی ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ازدواج ؟ فعلاّ در دوران نامزدی به سر میبرم (sm25)(sm120) دیگه خودت میدونی سرم شوغه دیگه (sm120) مشغولیات کاری هم زیاد شده صبح هم کمتر میام (sm172)
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه پیر پسر نیستی(sm120)
باباش در زمان شاه تو همین فیلما نقش آفرینی میکرده (sm120) کاملاّ با این فضا آشناست(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بههههههههههههههههههههه آقا حسام (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوبی ؟
پیرمرد میشم (sm2)
من که عالییم(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راستی من گواهی فوق دیپلم دستم رسیده به نظرت می تونم باهاش اقدام کنم(sm120)
برای چه کاری ؟ زن گرفتن ؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سالاری (sm19) شکر خدا خوبمنقل قول:
به به چه دوران شیرینی (sm120) آقا سلام برسون... به پای هم پیر شید (sm127) انشالله همه چی درست بشه ولی تمام تو سهم باران ـه به کم قانعم نکن (sm2)