یه استراحت به خودت بده داری نابود میشی (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
یه استراحت به خودت بده داری نابود میشی (sm2)
یه کیون میدی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث بی شوخی این خیلی بهتره اولی شده.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من تا یه میکس درست حسابی ندم بیرون خیالم راحت نمیشه(sm2)
چخه... من خودم بکنم بچه جون(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط CHACHAK [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس دهنمون سرویسه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث میکسو امیر نمیزنه تو سایت.فقط بخاطره بچه های اینجا میزنم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعدشم.نترس من الان با اینی که زدم خیالم راحت شد(sm2)
کسی رو نمی شناسی بده؟نقل قول:
چرا......نقل قول:
نوشته اصلی توسط CHACHAK [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
2 نفر میشناسم اسم هردوشون هم رسوله.(sm2)
اونا تابلوه خر مو هستن.یه تر و تمیز معرفی کننقل قول: