(sm127)(sm127)(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm127)(sm127)(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ﺑﺬﺍﺭ ﻣﺎﻩ ﺭﻣﻀﻮﻥ ﺗﻤﻮﻡ ﺑﺸﻪ ﭼﺶ ﺭﻭ ﻫﻢ ﻧﺬﺍﺷﺘﻪ 31
ﺷﻬﺮﯾﻮﺭﻩ
ﺣﺎﻻ ﺑﺒﯿﻦ ﮐﯽ ﮔﻔﺘﻢ
خودمم مشکوکم (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واسه من فقط دعا کن تا فراموشی بگیرم
هیچی از هیشکی نخوام و درد خاموشی بگیرم (sm50)
خیلی زیبا (sm10)به بهنقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من کلا به دعا اعتقاد ندارم ، فقط باید تلاش کرد ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زردِ شمالی ، همتی کن تا که آروم بگیری (sm127)
بابابزرگم ديشب اومده کنارم نشسته ヅ
يکي زد پس کلم ヅ
گفت انقدى که تو چرت و پرت مينويسى تو فيسبوك ヅ
اگه کتابو چيزى مطالعه ميکردى الان دانشمند بودى ヅ
گفتم تو ازکجا ميدونى؟
گفت من سارا جووونم ک عصر باهاش حرف ميزدى
منم اعتقادی به دعا و از این جور چیزا ندارم / فقط باید فراموشی گرفتنقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بشین یه گوشه فقط دعا کن ببین چندتا دونه از مشکلاتت حل میشه ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یا که بلند شو تلاش کن ببین چند تا دونه از مشکلاتت باقی میمونه ...
فراموشی گرفتنی نیست ، کردنیه ...
داشم سعی کن فراموش بکنی ، میدونم سخته خودمم مثل تو خیلی سختمه ، اما خب گاهی اوقات باید فراموش کرد ...
واقعا که واقعیتِ تلخیه ...
دعا بفرمیییو(sm93)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخرتم که میرسد
بار گران که میرسد
مریم پاک میرسد
مسیح ناب میرسد
خدای من دگر شوم
ناله ز عشق سرشوم
بگفتی تو که پاکی کن
ز عشق من نگاهی کن
ز پاکی ام چه کرده اند
ز من چه نگاهی کرده اند
ز حق عشق پاک من
عذاب عشق ناب من