10 تا نرم افزار نصب کردم هیچ کدوم نشناخت یکی پیدا کردم مالوا استایل همون گزینه دیسک پارت رو داره
خدا کنه با این بشه
نمایش نسخه قابل چاپ
10 تا نرم افزار نصب کردم هیچ کدوم نشناخت یکی پیدا کردم مالوا استایل همون گزینه دیسک پارت رو داره
خدا کنه با این بشه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیسک پارت یه برنامه تحت کامند لاینه توی خود ویندوز هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همین توی دیوایس منیجرم انیستال کن درایورشو دوباره بزن یاشد اوکی شد
کلا ویندوز تخمی شده
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همه اینکارو کردم نشد که نشدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تف بازم نشد صدا فلش میاد ها نشونش نمیده عجبا
حالا گشادی نکن دیسک پارتو بزننقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نشد به درک فلشت کیری بوده
خیلی به این امید داشتم
اینا کسشره همشون
نقل قول:
ها!?؟!