دیوث نذاشته بودم گوش نمیدادی؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
دیوث نذاشته بودم گوش نمیدادی؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm54)مگه داریمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به این دقتی که الان گوش میدم نه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
فقط یه راه واسه خلاصی از شر میکس های تو هست ! اشترم بی زحمت 72 ساعت این ملعون رو بن کن ما یه نفسی بکشیم (sm2)
20 دقیقه (sm54)
فقط احمدوند بقیه انتخابات فاحعه تشریف دارن
فن سی پی یو کامپیوترم انقدر صدا کرد مخم ترکید خدااااااااا چیکار کنم ؟؟؟؟ (sm81)
(sm209)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث میکسه.ریمیکس که نیست.بعدشم خداییش فکر میکنی راحته.خیلی کار کردم روش که از ریتم نیوفته.
خیلی راحت تر بود که بخوام وسطاشون فید کنم به بعدی مثله میکس اولی...
پس فقط می مونه آخرین راه : شیقت دیلت یوزرش (sm172)نقل قول:
مثلا ریتم بهنام صفوی 170bpm هست.جهانبخش 125. همینجوری کشکی که نمیشه به هم میکسشون کرد.ریده میشه تو ریتم