همه میدونن که من کلا سنتی گوش میدم زیاد علاقه ای به بیس و این مدل آهنگا ندارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
همه میدونن که من کلا سنتی گوش میدم زیاد علاقه ای به بیس و این مدل آهنگا ندارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فن کارت گرافیک صدای تمساح میده (sm81)
کیفیت کار چطور بود؟ سبکو ول کننقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوب بود مخصوصا اولش که مهدی احمدوند بود ولی آهنگایی که انتخاب کرده بودی به هم نمیخوردم با هم جور نبودننقل قول:
صدای تمساح دقیقا چطوریه؟(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط House M.D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاری به اون سایت هایی که آهنگ رو گذاشتن ندارم فقط درگیر کامنت های زیرش هستم (sm2)
خب اولا همشون سبکشون بیس دار بود.بعدشم اره همه کاملا شبیه هم نبودن از قصد اینطوری انتخاب کردم.اخه میکس هم داریم که هم الکترو توش داره هم 6 و 8 منم گفتم نه در حد 6و8 ولی یه ذره تنوع بذارم داخلش.فقط خواجه امیری و شادمهر یه ذره متفاوت بودن اون 4 تای بقیه مچ بود سبکشوننقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مانی رهنما - زندگی مسخره (sm50)
کدوم کامنتانقل قول:
مثلا از بهنام صفوی کردی تو بابک جهانبخش اگه بجای جهانبخش یکی دیگه رو میزاشتی بهتر میشد ، میثم ابراهیمی آهنگای بهتر از اینم داشت خواجه امیر خوب بودنقل قول: