اشترم این البومای بنان رو از کجات دراوردی
نمایش نسخه قابل چاپ
اشترم این البومای بنان رو از کجات دراوردی
حالا نسیمو ول کن من میترسم شبکه بازار هم نگاه کنه(sm2)
والا بخدا انقدر که خرج این سیستم کوفتی کردم اگه از همون اول یه بچه از پروزشگاه میاوردم خرجش می کردم الان دکتر شده بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بچه ای که بخواد زیردست تو بزرگ شه یا قاتل میشه یا مورد تجاوز قرار میگیره(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط House M.D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قاتل که نه ولی مورد تجاوز حتما قرار میگیره (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دهنم سرویس شده هر ماه یه چیزیش خراب میشه (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه روز دی وی رایترش خرابه
یه روز ویروسی میشه
یه روز مانیتو روشن نمیشه
یه روز فنش صدای گوز دختر پریود شده میده
(sm9)
سیستم پی سی همینه
اگه بخوام فن کارت گرافیک رو خیلی بی خطر ( منظورم لغت خطره نه کابری به اسم خطر ) روغن مالیش کنم ! باید چیکار کنم ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کی گفته.نمونش پی سی خودم.فضایی نیست ولی اصلا اذیتم نمیکنه