[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوش وقتم مصطفی جان !
در مورد شخص " رضا یزدانی " نظر من اینه که یه سری تلاش هایی کرده ولی حالا موفق بوده یا نه بوده رو نمی دونم ! من کاراش رو دنبال می کنم !
در مورد این که می گم : رضا یزدانی تلاش کرده منظورم اینه که به خوای موسیقی خودمون رو با موسیقی راک یا پاپ غربی مقایسه کنی از پاپه کار درستی نیست !
می دونی چرا !؟ چون تو الان مثلا یه قطعه ی راک جدید امریکایی که همین ام سال تولید شده رو گوش میدی ! بعد یه قطعه مثلا " گروه اوهام " ( یا هر گروه راک و متال فارسی ) رو هم که
اون هم به فرض ام سال تولید شده گوش میدی ! خب نکته این جاست که " تاریخ شنیداری " که پشت اون گروه راک امریکایی هست با " تاریخ شنیداری " که پشت " گروه اوهام " ( یا هر
گروه راک و متال فارسی ) هست از زمین تا آسمون فرق می کنه !
منظورم از تاریخ شنیداری همون حجم موسیقی تولید شده طی سال های مختلف توی هر جامعه ای هستش . یعنی به بین توی امریکا چند سال راک تولید کردن توی کشور های فارسی
زبان چند سال !؟
فعلا کاری به کیفیت و بحث موسیقیایی آثار غربی ( امریکایی ) و فارسی ندارم !
حالا بذار از راک فارسی که داریم یا نداریم بهت به گم :
تو می دونی طی ده سال اخیر چند تا گروه راک و متال توی ایران تشکیل شده و موسیقی تولید کرده !؟
یه عدد بهم به گو ! 100 تا !؟ 200 تا !؟ 500 تا !؟
نه ! با کمال تعجب باید به گم 2000 تا گروه راک و متال ( بی کلام و با کلام ) فارسی توی این مملکت هستن !
حالا این که من و تو نمی شناسیم شون و از " جریان اصلی موسیقی " بیرون هستن دلیل بر نبودن شون نیست !
من کاری ندارم که سایت های مزخرف و تلویزیون های رانتی دارن چه موسیقی ای رو پخش می کنن !
فقط می خوام به گم که راک فارسی هست و باید باشه !
فکر کنم اسم حدود 1000 تا گروه راک و متال فارسی توی این سایت باشه ! البته فقط اسم شون ! چون لینک ها منقضی شده و باید خودت در به در دنبال موسیقی شون به گردی !
قربانت ! (sm19)
میگه با موزن خیلی رفقیم هر حرفیو نمیزنم جایی ولی با موزن میزنم ..
میگه موزن افسارو بهم داد گف برو باهاش هرکار میخوای بکن .. :l
ینی این الی با این همه ادعا هنوز نیمدونه اشکال از سیم کشیه
(sm50)
نگا کن تور خدا 10 صفحه اومدم جلو همش تف دادن (sm120)
با اینکه از رامبد جوان خوشم نمیاد ولی دمش گرم به زیبایی هر چه تمام تر رید به جریان اسطوره سازی این اسکلا ، آخرشم با اون بچه 7 ساله آفتابه گرفت تمامنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
خودتو ناراحت کن - قدرتو اینجا نمیدونن - از شانس بدت سونی موزیک هم بعد ار آلبوم گروه سرود نابود شد وگرنه جات اونجا بود (sm176)نقل قول: