چشمای رویاییت شعرای دنیارو از من طلب دارن
قربون اون چشمات شعرا به اون چشمات خیلی بدهکارن ... (sm27)
نمایش نسخه قابل چاپ
چشمای رویاییت شعرای دنیارو از من طلب دارن
قربون اون چشمات شعرا به اون چشمات خیلی بدهکارن ... (sm27)
حالا میمردی توام میگفتی دوست دارم .. (sm81)(sm2) (sm2) دلمو شکوندی شیرم دهنت (sm81)(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm2)
دوست ندارم (sm19)(sm19)(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میدونم عزیزم (sm2)(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شتر در خواب بیند پنبه دانه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میخوام فیلم ببینم حوصله ندارم هاردو وصل کنم (sm1)(sm1)
حسین خسته شد رفت (sm2)
(sm81)
Ring 1 1998 (sm27)
آقا صلتنط در خطر است
در همه جا دارند تبلیغ می کنند ، دارند فالوو جمع می کنند ، هَمَه در مقابل این هجمَه مسئولند ، طوری نکنید که ملت فکر کنند طوری شده
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
(sm50)میزبانی از ایران نگیرن صلوات
یادم رفت بگم (sm120)
با پیراهن فصل قبل رئال رئالی بردیم (sm120) ته انباری آدیداس (sm120) اون سه خط که دیگه آدیداس نمیزنه همه چی رو لو داد کسی هم نفهمید (sm120)
یارو رفته پول داده گفته پیراهن سفید میخوایم اینا هم گفتن لباس فصل قبل رئال آماده چاپ هست (sm120)خلاصه دلیل برد کثیف و شانسیمون همین پیراهن فاشیست های خونخوار مادریدی بود (sm2)
#کیون لق کند ذهنا
(sm2)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر ترک "جدایی" تو کدوم آلبوماشونه برم بگیرم؟! (sm10)
محمد اصفهانی
معین
جراحی زیبایی نبوده باشه صلوات
کافه سینما-نیلوفر خرمنیک درگذشت. او در سریال معمای شاه نقش لیلی امیرارجمند را بازی میکرد. بنا بر اخبار رسیده، خرمنیک در تهران و حین عمل جراحی درگذشت. کافه سینما درگذشت ایشان را به خانواده و علاقهمندان سینما و تلویزیون ایران، تسلیت میگوید.
Good morning every body
hi all
by all
منتشر نشده رسمی... تو کنسرت خونده بود مث اینکه...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)بعد از ویندوز 10 قانون جدید اینه که اعضا مجمع هارد ssd نصب کنن بخصوص اونایی که پی سی دارن (sm120)هارد مبارکتون رو بذارین هارد دوم به عنوان ارشیو و ssdرو بذارین هارد اول 120 گیگ بخرین ویندوز بندازین روش یه حالی میده که نگو (sm118)
(sm178)
(sm172)
تو حصار بغلت زندگی به کاممه (sm50)
آرومم کن... آرومم کن، دارن ترسام میان سراغم... (sm50)
ای نسل من با تو چه کردن؟!... (sm50)
نسلی که جا میمونه
خلق و طبعش پریشونه
آهنگای قدیمی رو
چه طوطی وار میخونه
اشکش دم مشکشه
شیش وهشت مرحم زخمشه
این روزا اگر سخته، ولی دور زمونه
این چنین مجنون نمی مونه...
(sm50)
سلام
میشه لینک دانلود مستقیم این فیلم رو لطفا بدین؟ (sm54)
a Walk to remember
یعنی ریدن به فیلم کنسرت ایرانیا اصن بلد نیستن
فقط کنسرت کامران رسول زاده صدای لایو روش بود
(sm50)این عکسم مال اجرای اهنگ پشت صحنه
دستت درد نکنه امیرجاننقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لطف کردی (sm93)
نیلوفر خرم نیک ایست قلبی کرده
ببند شله مشدی نَوَفَهمَه آدم شده واسه من (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انگار نصف سهام مایکروسافت مال اینه (sm2)
آخه من نمیدونم تویی که نهایت استفادت از سیستم اینه که بشینی اخبار مشک و ما تحت نیکول رو دنبال کنی نهایتش یه چند تا فیلم هم دان کنی که توش همه دنبال پیدا کردن سولاخن دیگه چی میگی (sm70)99 درصد ایرانیا همین استفاده رو دارن همون ویندوز 7 کافیه براشون
ینی روز جمعه از زندگیت بزن بعد اونوقت 2 بار تا الان برق رفته (sm3) معلوم نیست دارن چه غلطی میکنن (sm98)
ساخت مجموعه ی مجاز با کوک لا=۴۳۲هرتز
طبق گفته ی مهدیار در فیسبوک برخلاف استاندارد جهانی که کوک صحیح رو لا=۴۴۰هرتز تعریف میکند ساخت مجموعه ی مجاز با کوک لا=۴۳۲هرتز (فرکانس بدن انسان) انجام می شود و این کار در ساخت یک مجموعه در دنیا کم نظیر است.
الله اکبر... (sm29)
Ring 2 1999 (sm27)
منظور wav هست؟؟؟؟؟ ، یا اینکه از روی سی دی مجددا ریپ زده شده؟؟؟؟نقل قول:
کیفیت سی دی اضافه شد
narcos اومد فصل 2
(sm2)من که ازت نقل نگرفتم چرا بت برخورد زبونم لال کند ذهنی ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]