قسمت 8 دانلودش امده؟ یا فردا میاد؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
قسمت 8 دانلودش امده؟ یا فردا میاد؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سرمو بردم جلو کارت گرافیک یه فوت کردم انقدر خاک رفت تو حلقم که داشتم نفس های آخر رو میکشیدم (sm2)
دیوث کارتو باز کن خجالت بکش شترگنده(sm2)
یه فیلم میخوام درست کنم با هنرپیشگی خودم و میلاد.تو و اون یکی رسول هم واسه نقشه مفعول میخوایم.(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پاشین جمع کنید خودتون رو یه مشت مجلوق ! (sm2)
دوتا تقه زدم به کارت گرافیک درست شد (sm30)
موافقم دست مزد هم نمیخوام (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اخه عزیزم دست پای منو ببندن هم تو جیگر مامانی حریف من نیستی یه چیزی بگو به وجود نحیفت بیاد خوشگلم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درست شد درست شد درست شد درست شد (sm171)(sm118)(sm2)
من ریدم تو اون کارتی که با تقه مقه مشکلش حل بشه(sm2)
حیف به عنوان یک دی جی رسمی نمیتونم جوابتو بدم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]