اره واسه من خوشالی داشت که گفتم (sm120) نمیدونم چرا شما بی احساسید (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اره واسه من خوشالی داشت که گفتم (sm120) نمیدونم چرا شما بی احساسید (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
دیوث ازت تشکر کردم یه ابراز احساسی،چیزی.....(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه خداییش هدفی ندارم.فقط بخاطره اینکه زدی رو سایت ازت تشکر کردم(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو بودی مگه ؟؟نقل قول:
به پاس قدردانی از امیر آواتارتو عوض کن (sm10)
با اینکه خیلی خیلی خیلی سختمه که از این جیگر دل بکنم ولی اگه الان بگه عوض کن میکنمنقل قول:
در مورد روز دانشجو رفته بود کوی دانشگاه گزارش میگرفت رفتن خوابگاه یه پسره اهنگ کجایی محسن خوند البته با صدایی شخمی بعدش اهنگ محسنو پخش کردن نیمه دوم اهنگ رونقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعدشم دیوث تو چرا این وسط تز میدی و منو تو عمل انجام شده قرار میدی اخه؟(sm2)