سه قفله می کنم در خانه را هر شب
تا پشت در بماند جهانی که در آن
شاعر خوب ، شاعر بی جان است.
سه قفله می کنم در خانه را هرشب
تا صبح
دوشادوش تمام آرزوهایم
با کلیدی در دست، سر برسی
و باز کنی در خانه ای را
که بی تو زندان است
یغما گلرویی
نمایش نسخه قابل چاپ
سه قفله می کنم در خانه را هر شب
تا پشت در بماند جهانی که در آن
شاعر خوب ، شاعر بی جان است.
سه قفله می کنم در خانه را هرشب
تا صبح
دوشادوش تمام آرزوهایم
با کلیدی در دست، سر برسی
و باز کنی در خانه ای را
که بی تو زندان است
یغما گلرویی
از این جیگر دل نکن یه عکس محجوب ترشو بذار (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میخواستم یه عکس گل و گیاهی چیزی بذارم ولی اینم پیشنهاد خوبیه(sm174)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یس یسنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی فعلا که نگفته عوض کن(sm2)
چقدر این یادته صفوی خوبه اخه(sm25)
حیفه بخدا اگه چیزیش بشه
یه روزی یادته هم ریمیکس میکنم(sm2)
از کی تا حالا تو احادیث معتبر مطالعه میکنی ؟؟(sm205)ببینم اصلا وقت می کنی؟ (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمی گه می خواد ببینه خودت عقلت می کشه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پیش داوری کاره خیلی بدیه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو فقط گیر دادی به اون یکی متنه (sm35)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]