و اینک صادرات پشمک حاج عبدالله (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
و اینک صادرات پشمک حاج عبدالله (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فدا مدا (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آرمین قیافه پیره زنه رو (sm2)
فک میکنی چه فوشایی داره الان بش میده؟ (sm70)
(sm127)(sm127)(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخ بدم میاد از اینا آخ بدم میاد / ی بابایی داریم میاد تو مخازه میگه اینی که اومد چرا اینطور بود چرا اینطور بود میگم برادر من / من به مشتریام نگاهم نمی کنم روزی صد نفر میان توشون ادم حسابی هست دزد هست معتاد هست / خراب هم هست / من چیکار دارم آخه /نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)(sm127)(sm127)(sm50)(sm50)(sm50)
اصولا یاد گرفتیم از رو ظاهر عادما قضاوتشون بکنیم ، کلا هر کسی بر عکس اونی که ما فکر میکنه فکر بکنه خر و احمق و خیلی چیزای دیگه هستش ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط ما خوبیم و طرز فکر ما خوبه (sm172)
برای تو که دردمندی ، رفیق (sm127)
این بشر تکرار نمیشه !نقل قول:
(sm50) هایده عشقه بزار وقتی تصویر ارجینالشو آپ کردم میفهمی (sm2)