(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه سایت بود عکسو تبدیل به نقاشی میکرد لینکشو میدی بی زحمت؟(sm93)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Navid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من با نرم افزار prismaاینکارو میکردم سینجول بود ادرس داد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm70)
Ring 3 0 Birthday 2000 (sm27)
(sm98)Love & Friendship چرا هر چی میره جلو جذب نمیکنه نصفه دیدم
(sm70)بخاطر اینکه صحنه ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نرم افزاری هس مخصوص پاک کردن نوشته از روی عکس.ساده و حرفه ای؟؟(sm148)
غیر این که دارم Photo Stamp Remover
(sm8)
الی این یکی دوتا انیمیشنی که امسال ترکوندن فروش کردن اسمشون چیه(sm120)
زوتوپیا(sm120)
همون زولبیا
(sm120)سریال مارکو پولو دارم با یه همتی نیگا میکنم اخراشه
narcos قسمت 1
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فیلم با گوشی موبایل عمودی گرفته شده تو P30 درست پخش میشه ولی تو TV افقی میشه و خراب(sm172)
کاش یه نرم افزاری چیزی داشتین دو طرف فیلم عمودیو سیاهی میچسبوند افقیش میکرد تا تی وی نرینه توش(sm172)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قسمت دوم و سوم
ممد تیر و رفقا باز فردا نیاین بگین لینک بده الان کپی کنین
(sm2)دهنت اسی اینقد گفتی منم تت تاثیر حرفای تو ممد رو اشتپ نوشتم
(sm19) تولدت مبارکنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اولا بز پارسالم همینو گفتی تازه اون وب ریپ بود من چن ماه معطل همین حرف تو بودم منتظر کیفیت بهتر که از اخر همونو دانلود کردم کیفتشم عالی بود
دوما این وب دانلوده پس ببند
سوما این کیفیت وب ریپ فقط برای نت فلیکس خوبه فیلما یا سریالا شبک های دیگه این کیفیتش ریده
دارم دان میکنم کیفیت عالی
به درک (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما فراموش شدگانيم
بيقرار لحظه های ديدار،
بيقرار انتظارهای پر تكرار
بيقرار وصل های ناممكن،
بيقرار رسيدن های محال ... (sm50)
نارکص نمیبینم(sm2)
قاصدک
شعر مرا از بر کن
برو آن گوشه ی باغ
سمت آن نرگس مست
و بخوان در گوشش
و بگو باور کن
یک نفر یاد تو را
دمی از دل نبرد ... (sm50)
بچها اوضاع کریو چجوریه؟
سرعتش خوب شده یا نه مثل چند وقت پیشه هنوز؟
اقا یه لینک خرید بدون شیلترم لطف کن (sm10)
اقا کسی لینک داره بده من همه رو میرم زیلتره (sm120)
«کمپین من دریاچه ی ارومیه هستم»
دوستان گرامی
با جمع آوری یک میلیون امضا سازمان ملل موظف خواهد شد تمام توان خود را برای احیای دریاچه ی ارومیه به کار گیرد. همه به این نشانی اینترنتی رفته و امضای خود را به ثبت برسانید و دوستانتان را به شرکت در این کمپین و خبررسانی درباره آن دعوت کنید.
من هم دریاچه ی ارومیه هستم.
نشانی اینترنتی برای ثبت امضا:
چه عجب یکبار یک کار انسان دوستانه کردی تو (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آه ای یقین گمشده ، ای ماهی گریز
در برکه های آینه لغزیده تو به تو
من آبگیر صافی ام ، اینک به سحر عشق
از برکه های آینه ، راهی به من بجو ... (sm50)
اگر كسي شبِ سرما
به ابرها زد و گم شد
مرا به ياد بياريد
و با ستارهء چشمم
براي راهْ بلدها
نشانه اي بگذاريد
براي اين گل قرمز
نماز مرده بخوانيد
مرا شمرده بخوانيد
براي خاكسپاري
تمام باغچه ها را
به مادرم بسپاريد
دو دانگ پيرهنم را
دو پاره از كفنم را
به اين دو چشم بدوزيد
سپس ملال تنم را
دو بال پر زدنم را
در اين كفن بگذاريد
لباس گرم بپوشيد
به اين اتاق مبادا
بهار آمده باشد.
كدام فصل از اين سال
مصمّم ايد كه امسال
سر از كدام در آريد
به همسري كه ندارم
به نقل قول بگوييد
چه دوست داشتني بود
شما آهاي شماها
شما كه همسر خود را
هميشه دوست نداريد
برادران عزيزم
شميم ملحفه هايش
كنار ميز شما بود
پدر عزيز شما بود
كسالت پدرم را
مگر به ياد نداريد
به خواهران صبورم
خبر دهيد كه فردا
تصادفاً شب يلداست
تولدم شب يلداست
مقدّر است كه فردا
بدون وقفه بباريد
زياد اميد ندارم
كه از تپيدن قلبم
گلي دوباره برويد
مگر بهار كه سر شد
كنار سنگ مزارم
دلي دوباره بكاريد
كدام قلّه كدام اوج
مني كه اين همه كوهم
از اين جهان به ستوهم
من از شكار نكردن
شما از اين كه شكارم
نبوده ايد شكاريد
غروب شد همه رفتند
در ايستگاه كسي نيست
چه خوب شد همه رفتند
چه ساده ايد كه دائم
كنار اين چمدان ها
در انتظار قطاريد
به اين اتاق مبادا
بهار سر زده باشد
بهار سر زد و سر شد
خروس خوانِ سحر شد
ستاره هاي من آيا
خيال خواب نداريد ... (sm50)
حسین صفا ...
(sm50)
شجریان پدر آلبوم بیداد ... (sm50)
(sm50)
چه قدر فیلم " ناهید " ساخته ی خانومِ " آیدا پناهنده " عالی بود (sm50)
دیوث من تمام کارهام انسان دوستانه هست چه وقتی الدنگهای مثل تو و هادی و رسول گلنار میبرم پستو و بهشون تجاوز میکنم چه به دختر مردم یاد میم چطور لب بگیره کلا من ادم انسان دوست و ک.ون دوستی هستم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این موقع شب فقط من بیدارم اینجا یارو با پراید اومده آهنگ چمدون موزن گذاشته کرده تا ته .. :l
اوه اوه ظاهرا یه مداح از موزن گفته .. :l