الدنگ پشت سرت نگفتم که اینجا همه میبینن جلو روت هم میگم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
الدنگ پشت سرت نگفتم که اینجا همه میبینن جلو روت هم میگم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حرف نزن حرف نزن.
میلاد من دستم به پروژه بعدی بنده بی زحمت اینو یه دور ببر تو پستو اون ماهی که اپرا میخونه رو نشونه این رسول دیوث بده بی زحمت(sm2)(sm2)
منظور از شما؟(sm142)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من همیشه به جنس مونث احترام قائلم چون یکی از همین جنس مونثها منو به دنیا اورده و بهم عشق ورزیده و عشقو بهم یاد داده(sm19)
دلم تنگه شبی با ما به سر بر ...(sm181)
کشش ندین (sm208)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالم بد دلم واسه مادرم تنگ شده (sm74)نقل قول:
خودم دیگه فیلم نمیتونم پیدا کنم دیگه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه چندتا بگو شاید ندیده باشم معروف نگو که 100 دیدم
ک...ر تو روحت شهرام ناظری با اون صدای فوق العاده ات
خدا بیامرزتش.خدا رفتگانه همه از جمله پدره خودمم بیامرزهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدا بیامرزهنقل قول: