با این که خیلی سرم شلوغه ولی جهنم و ضرر رسول بیا خودم میبرمت پستو(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
با این که خیلی سرم شلوغه ولی جهنم و ضرر رسول بیا خودم میبرمت پستو(sm2)
داریوش - بمان مادر (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
روحش شاد (sm10)
چیچک دیوث این گوزن رو مطمئنی معروفه؟ بابا یه قالب درست حسابی هم نداره که @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عزیزم پستو که از من به شما دلبرکها مونده (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه دهه هفتادی میخواد یه دهه شصتی رو ببره پستو خدایا توبه(sm120)
همه گویند فلانی ناله کم کن ...
خدا بیامرزهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدا بیامرزه (sm74)نقل قول:
اگزگلی (sm50)(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدا رحمتش کنه(sm74)نقل قول:
میلاد درسته خیلی جونی ولی تو زودتر تشکیل خانواده بده واست خوبه
اولا همه شاهدن مخترع و متولی و موسس پستو در موزیک باران بنده هستم.مدارکشم موجوده(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعدشم دهه شصت که هیچ،دهه 40-30 هم بیاری بازم مشکلی نیست(sm2)