بچه ها چجوري ميشه عكس گذاشت اينجا نه لينك(sm54)
نمایش نسخه قابل چاپ
بچه ها چجوري ميشه عكس گذاشت اينجا نه لينك(sm54)
(sm50)(sm50) آتیشم میزنه هر شب جای خالیت توی خونه (sm50)(sm50)
اميدوارم مشكلاتتون حل بشه عزيزان (sm10)
آپلود عکس میری عکس آپلود میکنه لینک انجمن رو کپی میکنی این پایین ارسال بزنی باز میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه راه دیگه هم داری اینکه لینک مستقیم عکس رو تب جدید باز کنی کپی بزنی بیاری تو ادیتور پست کنی (sm120)
فقط مونده بود شهاب رمضان از اين چيزا بخونه (sm178)
مگه اینکه من بخوام با خانواده قهر بکنم یه آلبوم بیرون بدم بزنم رو دست بانو (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اعتماد به سقفو داشتی (sm2)
هر کی نکرد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سوالتو کامل بشکاف ، ینی تا حالا عکس نذاشتی؟ (sm77)
(sm127)(sm127)(sm127)نقل قول:
اینجوری که تو توضیخ دادی من دست چپ و راست خودمو گم کردم ، هر چیزی که بلد بودمم از ذهنم پرید (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واقعا ازش بعید بود ...نقل قول:
نقل قول:
بالائي تنكيو (sm19)
پائيني وات ايز ديس(sm2)
مگه چی خونده شهاب رمضون ؟!
نقل قول:
موشکل ؟ موشکل نداریم که (sm50)