میلاد اسم اصلیمه شما که تلگرام منو دارید (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
میلاد اسم اصلیمه شما که تلگرام منو دارید (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ریدم تو خاطرات سربازی م (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آها فک کردم 2 تا اسم داری (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad_KurdishBoy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر دفه که میام چت روم میبینم این دانگل اون پایینه(sm98)
(sm2)نقل قول:
خب اون دانگل هم تو قسمت چت روم زده الی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احسان جان شما که فن مدرن تاکینگ هستی لطفا یه سری از کارای خوبشونو معرفی کن گوش بدیم...یه بار به هادی گفتم یادش رفت...
چند بار خواستم آلبوماشونو بگیرم گوش کنم یاد فارسی خوندن توماس اندرس افتادم کلا پشیمون شدم(sm2)
میره رو مخم(sm178)نقل قول:
خدا پدر cpy رو بیامرز(sm50)
تو 3 ساعت 200 تومن به جیب زدیم(sm120)
اى با با(sm50)