تو ميخندي وُ من حرفي ندارم
تو ميخندي وُ من مغلوب ميشم
ببين حالم بد ِ دست ِ خودم نيست
براي من دعا كن، دعا كن، خوب ميشم
(sm74)
نمایش نسخه قابل چاپ
تو ميخندي وُ من حرفي ندارم
تو ميخندي وُ من مغلوب ميشم
ببين حالم بد ِ دست ِ خودم نيست
براي من دعا كن، دعا كن، خوب ميشم
(sm74)
(sm172) كي گفته اينو ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm80)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موسیقی بهروز صفاریان
منظورش ملودیاشه ؟
تنظيماش از صفاريان ِ
ميگه كه اكثر ِ ملودي هاش از خودشه
مجله چي ؟
باو شونصد نفر رو گفتن تنظیم کننده ن که فوقش 5-4 تاش صفاریانهنقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا چرا منو ميزني (sm54)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انگار هفت تا آهنگش تنظيمش از صفاريان ِ
مدير هنري هم هست مثلا خخخ
نظارت داشته روو همه چي
فكر كنم مجله " هفت نگاه " منظورشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در این آلبوم موسیقایی، بهروز صفاریان، آرش پاکزاد، فرشاد حسامی، امید محرم زاده، سعید زمانی، بهنام کریمی، مهران خالصی و بهزاد عبداللهی به عنوان تنظیم کننده حضور دارند(sm120)