خسته نباشن. واسه فروش بیشتر ببین به چه دری میزنن . این همون انونسست یه ذره تغییرش دادن
نمایش نسخه قابل چاپ
خسته نباشن. واسه فروش بیشتر ببین به چه دری میزنن . این همون انونسست یه ذره تغییرش دادن
(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کرسی 25 هزارتومن؟ چجوریه مگه؟
اقا من دیشب یه ساندویچ گرفتم فقط خودش به غیر از سالاد سزارش 42 پولش بود(sm2)
یو آر پانیشمنتنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اووووو فاک مای هارت (sm25)
دیوث باگ داری؟ یه بار گفتی بسته(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تاییدیه بود واسه دفعه ی اول که گفتمنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بات یو آر وری وری بد من یو فاک هاردکور استایل
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اوکی اوکی.یور رایت.کام آن بیب(sm2)
از رضا یزدانی کردم تو شجریان بزرگ اصلا سلیقه ی موسیقیاییم تو حلقت رسول گلنار (sm2)
نظرت درباره گلنارمیکس چیه؟(sm2)
ایده های نو داری همشون از بیخ تو رسول گلنار (sm2)نقل قول: