من 8 و 11(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
من 8 و 11(sm50)
غریبه تکرار نمیشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لامصب همش خاطرس(sm74)
هنو با دقت گوش نکردم گذاشتم شب (sm50)
السلام ُ علیک یا بانو مینا (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میبینم که فریدون گوش میدی و سیگار دود میکنی (sm120)
شاعر خودشو برج تصور کرده که آدما با آسانسور بالا پایین میرن ازش(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام احسان جان خوبي؟ خوش ميگذره نامزد بازي ؟ (sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خيلي حال نكردم با البوم ولي اين 2 تا بد نبود (sm172)
ولی من یه چیز دیگه تصور میکنم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وارد جزیات نشیم با تصورات شاعر بریم جلو (sm59)
ممنون . ای میگذره دیگه (sm25)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من اصلاّ حال نکردم . تکراری و خسته کننده بود و چیز خاصی نداشت آلبومش (sm25)
دهنت سرویس (sm30)(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پرسپولیس (sm172)
سیاست قاطی بحثا همین میشه دیگه (sm3)