دستم تو مغرت بگیر دیگه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
دستم تو مغرت بگیر دیگه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2) افکار انحرافی جاری شده تو مغزتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ادم باس زوایای دیدش ۳۶۰ باشه (sm59)نقل قول:
منم اگه تو فنلاند بودم اینطوری میشدم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دست پرورده وطنیم (sm2)نقل قول:
من برم یه چُرتی بزنم که امروز دم ظهر حسابی خسته شدم (sm27)
(sm174)
فردیون پلی کنیم ما هم (sm50)
(sm70) اوکی پلی کننقل قول:
اسکل منم منظورم همون یکی دو سال پیش بود چون از اون موقه غیر یک کار برای فریدون که سینگل بود دیگه برای کسی نزده بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اشترم ته عنوان فریدون خط بندار بنویس تمامی کاورها