تو توالت پارک بودم...
یه ساقے مواد اومد گفت:
داداش چی میزنے ؟؟؟!!!
.
.
.
.
گفتم جــ.ق !!!
نمیدونم چرا از خنده رید
نمایش نسخه قابل چاپ
تو توالت پارک بودم...
یه ساقے مواد اومد گفت:
داداش چی میزنے ؟؟؟!!!
.
.
.
.
گفتم جــ.ق !!!
نمیدونم چرا از خنده رید
(sm60)خیلی سنگین بود این پست...نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عجب مدیر برنامه ای دارم من اسرار هویدا می کنه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خداییش انقدر له پشتیبانیشون زنگ زدم حرفاشونو حفظ شدم (sm59)
فدا بشم (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حسین دو سه شبه مهمونی نرفتینا ؛ اتفاقی افتاده بحث و جنجالی شده؟ (sm2)
فعلا استپ خورده. .. فکر کنم ماه رمضون دوباره حملات ما و بقیه شروع بشه(sm2)نقل قول:
ﯾﮏ ﺩﻗﯿﻘﻪ ﺳﮑﻮﺕ ﺑﻪ ﺍﺣﺘﺮﺍﻡ ﺧﺮﭼﻨﮕﯽ ﮐﻪ ﺑﺎ ﻭﺟﻮﺩ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﮐﯿــ.ﺮﺵ ﺯﺧﻤﯽ ﺷﺪ ﻭﻟﯽ ﺟــ.ﻘﺸﻮ ﺯﺩ...
سلامتی اون دمپایی ها و کفگیرا و گلدونا و نیزه ها و تبرها و آجرها و.. که مامانا موقع عصبانیت به سمتون پرت میکردن و به هدف نمیخورد
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلامتی این کاربر مظلوم که یه گوشه نشسته فقط لایک می کنه (sm10)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مشغول لاک زدن به ناخوناشه (sm70)
(sm50)(sm50)(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط special [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من دروغ نمیتونم بگم همینه که هس ؛ یادش بخیر یه زمانی حسین ایجنت من بود الان خوردم به پی سی خودم ایجنت شدم (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیشرفا در تمام کشور همینو میگن ، اثن امکان نداره مشکل از خود شرکت باشه (sm172)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه چیز تو مایه های آرامش قبل از طوفان (sm70)