a5 فقط دورش فلزیه بقیش پلاستیکه
نمایش نسخه قابل چاپ
a5 فقط دورش فلزیه بقیش پلاستیکه
بخوای وسواس به خرج بدی مث من یه گوشی بدی گیرت میفته ببین کدومو دوست داری همونو بگیر تمام
هوایی و چیزای دیگه به درد نمیخورن
سامسونگ و سونی و اچ تی سی
تجربه دارم که میگما (sm128)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
z2 سونی هم می تونی بگیری
امیر همین z2 بگیر من نظر اخرم همینه
ضد اب گرد و غبارم هست باطریشم از همه اونایی که گذاشتم قویتره
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باش تو خوبینقل قول:
نوشته اصلی توسط AmirHossein98 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)سونی بگیر خونقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Htc desire 728 تازه گرفتم از همه نظر عالیه
امیر من چی گفتم بهت
نگفتم کوروشو بفرست
(sm98) کی اراک هست ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من الان اراکم نشستم در مغازه آلبوما رو اینجا فقط تو سه تا مغازه میارن خیلی هم کم پیش میاد که صبح چیزی به دستشون برسهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همون که دیروز تیزر محسن رو زد ؟نقل قول:
نه این مبتذله خاله کریستی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شماره مغازش اینه زنگ بزن ببین ادرسش کجاستنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چون عکس گذاشته داره دیگه
086-32218217
الان میرم بیرون اگه بود میگیرم
منم اینو واسه یه نفر گرفتم ....نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گرفتی چقدر ؟
شماره مغازش اینه زنگ بزن ببین ادرسش کجاستنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چون عکس گذاشته داره دیگه
086-32218217
فروشگاه پارسیان اراک
210نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این چقدره قیمتش ؟
یه تومننقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برا من تاپیک 320 بستست!!!
میشه بازش کنین؟؟؟؟؟
ﺩﻟﺨﺴﺘﻪ ﺍﻡ، ﺍﺯ ﺍﯾﻨﻬﻤﻪ ﺩﯾﻮﺍﺭ ِ ﺑﯽ ﺩﺭ ﮐﻪ
ﺍﯼ ﻣﻬﺮﺑﺎﻥ! ﯾﮏ ﭘﻨﺠﺮﻩ ﺑﺎ ﺧﻮﺩ ﺑﯿﺎﻭﺭ ﮐـﻪ
ﺩﻧﯿﺎ ﺗـــــﻮ ﺭﺍ ﺑﺮﺩ ﻭ ﺑـﻪ ﻧﻔﺮﺕ ﻫﺎﺵ ﻋﺎﺷﻖ ﮐﺮﺩ
ﺍﯾﻦ ﻏﻮﻝ ﺗﻨﻬﺎ، ﮔﻮﺷﻪ ﯼ ﻗﺼﺮ ﺧﻮﺩﺵ ﺩﻕ ﮐﺮﺩ
(sm50)
فدات احسان (sm10)(sm19) ممنوننقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دهنت سرویس (sm2) الوزم تولدش بود همین چند روز پیش (sm120)
(sm19)فردا هم تولد اشترمه
دارم آپ میکنم
با چی ریپ زدی ؟نقل قول:
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دخالت نکن (sm120)نقل قول:
دیوث با آیتونز ریپ بزن دیوث (sm2)نقل قول:
ریدی ؟ (sm2)نقل قول:
ریپ زدم با نرو 320نقل قول:
اشترم ما که نمیدونیم تولدت کیه ولی هر وقت که باشه تولدت مبارک (sm127)(sm59)
اشکان ابرون ترک ده رو تنظیم کرده (sm127)
(sm209)نقل قول:
40 درصد
چشمنقل قول:
تو که میخوای از سر نو تک تک آپ کنی خب از آیتونز ریپ کننقل قول:
شمع دل است او .. (sm137)
الی اینو نصب کردی دیگه ..
Shatel Smart Toolkit